Rijmelarij en dergelijke? met Pfaff nu online Rijmelarij en dergelijke? met Pfaff nu online

Zomerserie over songteksten door Thijs Janssen

Rijmelarij en dergelijke? met Pfaff nu online

Zomerserie over songteksten door Thijs Janssen

Komkommers? Maar dan wel met tekst! Deze zomer schotelt 3VOOR12 je zes artiesten voor die een van hun songteksten herbeleven voor onze camera. In de derde aflevering is Bas, aka Pfaff aan het woord.

Zomerserie over songteksten door Thijs Janssen

Zomerkomkommers? 3VOOR12 grijpt de zomer aan om het eens te hebben over de essentie, over de teksten die we zo vaak horen, maar nog nooit echt hebben beluisterd. In de zesdelige tv-serie Rijmelarij En Dergelijke? licht 3VOOR12 songteksten uit samen met de vertolkers. De Kift, Pfaff, Spinvis, Lucky Fonz III, at the close of every day en Meindert Talma & The Negroes bespreken en beleven voor de camera een van hun songteksten nog een keer.

In nummer drie legt filosofeert Pfaff over vrijheid en de geluk die in beperking ligt. Dit aan de hand van het nummer Ich War So Glücklick Aber Jemand Hat Mein Ampel Geklaut. Ook legt hij uit dat woorden eigenlijk geheel overbodig zijn. Je hebt niet veel woorden nodig. 'Wil je mij? Ik wil jou ook' en daarmee is alles feitelijk gezegd." Kortom: geniale kletspraat in een Amsterdamse oefenbunker. Bekijk de aflevering zelf, inclusief eenmansoptreden van Pfaff zelf.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12