Lucky Fonz tekent distributiedeal met PIAS Lucky Fonz tekent distributiedeal met PIAS

Herdershond van promotie-medewerker haalt Otto over streep

Lucky Fonz tekent distributiedeal met PIAS

Herdershond van promotie-medewerker haalt Otto over streep

Lucky Fonz III heeft getekend. PIAS zal de tweede plaat van de zanger-liedjesschrijver distribueren. “Nu kan iedereen mijn plaat horen.”

Herdershond van promotie-medewerker haalt Otto over streep

Op Noorderslag waren de reacties overweldigend. Iedereen wilde Lucky Fonz III hebben. De Fonz heeft er heel lang over nagedacht, is er zelfs voor naar Australië geweest, maar is er uit. Distributeur Play It Again Sam (PIAS) zal de nieuwe plaat getiteld Life Is Short naar de schappen brengen en een stuk promotie voor de rekening nemen.

Het tweede album van Lucky Fonz III wordt wederom via het eigen label MyStreetIsMine uitgebracht. “Ik wilde dat de plaat nu wél goed beschikbaar was”, aldus Otto Wichers. “Het liefst doe ik alles zelf, maar er komt zoveel bij kijken, dat kún je niet in je eentje doen.”

PIAS blijkt een geheim wapen ingezet te hebben om de zanger/muzikant aan zich te binden. “De promotie-medewerker had een herdershond van 14 jaar oud.” Otto legt uit: “Normaal worden herdershonden niet zo oud. Dit moest wel een goed teken zijn, dus ik zei: Okay!” Speelt de herdershond ook een rol in de promotie van je plaat? Otto: “Nee, het wordt geen agressieve campagne.”

Life Is Short zal op 8 oktober het licht zien. “Het is een heel mooie plaat”,aldus Otto. “Wél weer iets heel anders. Lieve kinderliedjes, maar ook hersenloze rock-’n-roll.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12