3VOOR12 Presenteert...: Liars, Two Gallants, Jose Gonzales, Pete Philly & Perquisite en Peter Pan Speedrock 3VOOR12 Presenteert...: Liars, Two Gallants, Jose Gonzales, Pete Philly & Perquisite en Peter Pan Speedrock

September barstensvol met exclusieve 3VOOR12 concerten

3VOOR12 Presenteert...: Liars, Two Gallants, Jose Gonzales, Pete Philly & Perquisite en Peter Pan Speedrock

September barstensvol met exclusieve 3VOOR12 concerten

Volgende maand niet één, twee, drie, vier, maar vijf (!) keer 3VOOR12 Presenteert.... Met exclusieve shows van Liars, Two Gallants, Jose Gonzales, Pete Philly & Perquisite en Peter Pan Speedrock.

September barstensvol met exclusieve 3VOOR12 concerten

September 2007 gaat de boeken in als dé 3VOOR12 Presenteert… maand. Zo’n tien keer per jaar lukt het 3VOOR12 onder die noemer exclusieve shows te organiseren, met grote artiesten als Maximo Park, Alamo Race Track en Queen Of The Stone Age. Die schotelen we vervolgens via verschillende kanalen aan je voor. Volgende maand hebben we een unicum! Dan elke week een 3VOOR12 Presenteert. De namen: Liars, Two Gallants, Jose Gonzales, Pete Philly & Perquisite en Peter Pan Speedrock.

De nieuwe reeks concertregistraties op 3VOOR12.tv start op 1 september met het concert van de week van indienoise band Liars. De band gaf afgelopen zomer een showcase in Desmet. Het optreden wordt de zesde ook op 3fm uitgezonden. De showcase die Two Gallants 17 mei gaf, is in de week 29 september concert van de week.

Van enkele registraties moeten de opnames nog plaatsvinden. Zo presenteert op 6 september Pete Philly & Perquisite het nieuwe album Mystery Repeats in 3VOOR12 Presenteert. Twee dagen later is het optreden Concert van de Week op 3VOOR12.tv.

Op 18 september zal Jose Gonzales nieuwe nummers in Desmet laten horen. Voor dat concert zijn volgende week (7 september) kaarten te winnen. Vanaf de 22ste wordt het concert op 3VOOR12.tv uitgezonden. Op 27ste is het optreden ook op de radio te luisteren.

Benieuwd naar de kersverse productie Pursuit Until Capture van Peter Pan Speedrock? Op 13 september treedt de Eindhovense band op in 3VOOR12 Presenteert. Twee dagen later is het optreden als Concert van de Week te zien op 3VOOR12.tv.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12