Hollandse Nieuwe en Oude Vrienden op 3VOOR12-Podium Motel Mozaique Hollandse Nieuwe en Oude Vrienden op 3VOOR12-Podium Motel Mozaique

Gruff Rhys, 120 Days, Bunny Rabbit, Pop Levi en heel veel meer in TENT

Hollandse Nieuwe en Oude Vrienden op 3VOOR12-Podium Motel Mozaique

Gruff Rhys, 120 Days, Bunny Rabbit, Pop Levi en heel veel meer in TENT

Ook 3VOOR12 is dit jaar weer uitgebreid aanwezig op Motel Mozaique om verslag te doen van het festival. Als cadeautje nemen we een podium en een buslading leuke artiesten mee. En het mooiste: de toegang is gratis.

Gruff Rhys, 120 Days, Bunny Rabbit, Pop Levi en heel veel meer in TENT

Op 13 en 14 april vindt op verschillende locaties in Rotterdam weer de jaarlijkse editie van Motel Mozaique plaats. Naast optredens in Rotown, de Schouwburg, Lantaarn en Off_Corso kun je je overdag ook nog eens door de gidsen van het festival mee laten nemen op avontuur door de stad. Die tochten horen bij het festival als zout op een eitje. Maar ook kunstencentrum TENT en 3VOOR12 zijn tegenwoordig vaste namen binnen de programmering.

Gastvrijheid is waar het om draait op Motel Mozaique en dus is het als 3VOOR12 wel zo aardig om onderdak te bieden aan favoriete acts. En voor dat onderdak kiezen we altijd TENT in de Witte de Withstraat in het centrum. Op het 3VOOR12 podium vind je ook dit jaar weer de muzikale voorhoede uit binnen- en buitenland. Ook oudgedienden komen weer langs.

Neem nou die Gruff Rhys, eerder ook van de partij op ons podium tijdens Motel Mozaique. Maar goede vrienden ontzeg je natuurlijk nooit de toegang en dus staat de Super Furry Gruff ook dit jaar weer in TENT. Of hij zijn zelfgemaakte instrumenten en vogelkooitje meeneemt is nog niet bekend. Ook Patrick Wolf, de boomlange meester van het Britse tienerleed maakt weer zijn opwacht. Wij kijken er naar uit! Zowel op piano als gitaar een must.

Fuck The Writer was onlangs op 3VOOR12 een Hollandse Nieuwe. Wij gooien hem graag in het diepe en presenteren deze singer-songwriter aan een breder publiek. Fixkes zou je een Vlaamse Nieuwe kunnen noemen. Excelsior tekende de Belg die pardoes een nummer 1 hit scoorde met Kvraagetaan. We gaan kijken of hij meer liedjes heeft!

Jon Spencer komt met zijn zijproject Heavy Trash. Misschien een tikkie meer rock dan de Blues Explosion, maar zeker evenveel blues. Laat je broekspijpen wapperen! Verder Robert Gomez, Deerhoof, festivalfavoriet Bunny Rabbit en Pop Levi en 120 Days. Deze laatste act doet zowel het hart van onze technomaat Dave Clarke sneller kloppen als dat van de rockers van onze redactie. TENT vind je in de Witte de Withstraat en de toegang is gratis. Ja hoor?! Echt!

Het 3VOOR12-Podium nog even op een rijtje:

Vrij 13.o4
17.oo - 17.2o Gruff Rhys
18.oo - 18.2o Fuck The Writer
19.oo - 19.2o Deerhoof

Za 14.o4
13.oo - 13.2o Robert Gomez
13.5o - 14.1o 12o Days
14.4o - 15.oo Bunny Rabbit
15.3o - 15.5o Fixkes
16.2o - 16.4o Heavy Trash
17.1o - 17.3o Patrick Wolf
18.oo - 18.2o Pop Levi

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12