3VOOR12 start eigen kanaal op You Tube 3VOOR12 start eigen kanaal op You Tube

"We willen zijn waar het publiek is"

3VOOR12 start eigen kanaal op You Tube

"We willen zijn waar het publiek is"

3VOOR12 begint een eigen kanaal op de populaire videosite YouTube. 3VOOR12 wil zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met al die goede bands en muziek die er zijn, de populariteit van YouTube kan daarbij helpen. Oftewel: met gepaste trots kondigen we aan: 3VOOR12 op YouTube!

"We willen zijn waar het publiek is"

Zoek je bij YouTube zoekt op 3VOOR12, dan vind je daar nu al veel materiaal van ons. Maar we hebben nu ook ons eigen kanaal op de razend populaire videosite. We hebben ook besloten niet flauw te doen: geen kleinzielig gedoe met alleen korte vooruitblikken of teasers, nee, gewoon complete interviews en reportages. Een plek waar regelmatig nieuwe mooie inhoud in zijn geheel wordt getoond. Hopelijk ontdekken zo nog meer mensen 3VOOR12.

Dat 3VOOR12 op YouTube een eigen kanaal begint is in de ogen van Erwin Blom van de afdeling Digitaal van de VPRO niet meer dan logisch: "De VPRO wil zijn waar het publiek is. Als YouTube populair is, moeten we zorgen dat ook daar mensen met onze inhoud kennis kunnen maken. YouTube is een fenomeen, wij vinden het leuk en belangrijk om daar mee samen te werken.

En nee, natuurlijk gaan we niet al onze aandacht verplaatsen naar YouTube. 3VOOR12.vpro.nl is en blijft onze hang out. Hier kun je alles wat we doen horen en zien. Een selectie van het materiaal vindt zijn weg naar YouTube. Daar kun je je abonneren op ons kanaal zodat je vanzelf ziet wanneer we nieuwe inhoud online zetten. Verder kun je daar waarderen en aanraden, dat soort zaken.

We zijn trouwens niet alleen. De VPRO begint in één keer maar liefst vier kanalen op YouTube:

VPRO: met humor, drama, informatief en jeugd.
Holland Doc: met de beste documentaires.
Geschiedenis TV: voor de liefhebber van historische programma's.
3VOOR12: ons ken je ;-)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12