3voor12 Gelderland

r&b/hiphop clubavond Watermeloen viert 3-jarig bestaan met festival

Zaterdag 31 augustus bij De Melkfabriek in Arnhem

Watermeloen, de vaste r&b/hiphop clubavond van Luxor Live, organiseert een festival ter ere van haar 3-jarig bestaan onder de noemer Watermeloen Verjaardagsfestival. Het muziekevenement strijkt zaterdag 31 augustus neer bij De Melkfabriek in Arnhem. Er is plaats voor 2.500 bezoekers en er zijn drie podia die gehost worden door Watermeloen, La Rumba en Stille Nacht - Silent Disco.

Watermeloen organiseert nu al drie jaar met regelmaat r&b/hiphop evenementen in het Arnhemse poppodium Luxor Live en maakte een ongekende groei door. Guido van Nistelrooij, één van de drijvende krachten achter de Arnhemse evenementenorganisatie Watermeloen: "We begonnen in de bovenzaal van Luxor Live voor 150 bezoekers en onlangs hebben we een succesvolle eerste editie van Zomervreugde Festival gehad met 5.000 bezoekers op Papendal. Daar zijn we supertrots op natuurlijk!”

De keuze om Watermeloen Verjaardagsfestival bij De Melkfabriek te organiseren sluit naadloos aan op de groei die Watermeloen doormaakt. Van Nistelrooij: "Bij De Melkfabriek kunnen we een echte festivalsfeer creëren met meerdere podia, foodtrucks en randprogrammering. Het industriële karakter van de fabriek daagt onze creativiteit maximaal uit om er een unieke beleving van te maken.”

Watermeloen Verjaardagsfestival is 31 augustus 2019 van 15.00 tot 00.00 uur bij De Melkfabriek in Arnhem. Kaarten zijn vanaf maandag 24 juni verkrijgbaar via www.luxorlive.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12