3voor12 Tilburg

Paaspop kondigt eerste 50+ namen aan

Met o.a. Froukje, Personal Trainer en Elmer

Het duurt nog even voordat Paaspop weer van start gaat, maar het festival dat traditiegetrouw het startschot van het festivalseizoen verzorgt, kondigt alvast een hele rits eerste namen aan. Dit jaar zal het festival niet in april plaatsvinden, maar op 29, 30 en 31 maart. 

De meest opvallende namen waar wij als 3voor12/Tilburg naar uitkijken zijn: Froukje, tijdens haar grote doorbraakjaar twee jaar geleden stond ze ook al op het megafestijn, maar aankomende editie staat ze er met haar langverwachte debuutalbum op zak. Marlon Hoffstadt, aka DJ Daddy Trance, heeft een monsterjaar achter de rug waarin-ie hits scoorde met ‘It’s That Time’ en ‘Call Me’ en één van de onbetwiste hoogtepunten was tijdens ADE 2023. Personal Trainer, de zevenkoppige Amsterdamse indieband die afgelopen jaar hoge ogen gooide met hun debuutalbum Big Love Blanket en ook razendpopulair is in Engeland. Elmer, onder haar alter ego gooit actrice Merel Pauw hiphop, feminisme, theater en een scratchende hond in de blender, en zet zo het vrouwbeeld in hiphop (en de X-Ray op Lowlands) op zijn kop. Nusantara Beat, de supergroep (met leden uit o.a. Altın Gün, Jungle by Night en EUT) die hard aan de weg aan het timmeren is met nog maar een paar singles op de streamingsdiensten en zich afgelopen jaar al bewezen heeft op de podia van o.a. Lowlands, ESNS en ook tijdens de vorige editie van Paaspop.

De volledige lijst met bevestigde namen:

Acda en de Munnik, Anouk, De Jeugd van Tegenwoordig, Editors, Tom Grennan, Tiësto, $hirak, 999999999, Bilal Wahib & Los Tigres, Cho, Die Antwoord, DIØN, Douwe Bob, Froukje, Goldkimono, I HATE MODELS, Idaly, Jonna Fraser, La Fuente, MARLON HOFFSTADT,  Numidia, OGUZ, Only The Poets, Personal Trainer, Radical Redemption, SFB, Suzan & Freek, Zoë Tauran, Albino Sports, August Burns Red, CHARLIE SPARKS, Elmer, Green Lung, Jan Smit, Jannes, Julia Sabaté, MALUGI, Marco Schuitmaker, Natte Visstick vs Dikke Baap, Nusantara Beat, Partiboi69,  Pissed Jeans, Reanny, René van Meurs, Ruud Smulders, Veul Gère, Wesly Bronkhorst, Zoë Livay.

Paaspop 2024 is bijna uitverkocht, de laatste tickets gaan zaterdag 25 november vanaf 11.00 uur in de verkoop.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12