steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Valkhof Festival werpt eerste lading namen

O.a. Parquet Courts, Marlon Williams, Imarhan naar Nijmegen

Het Valkhof Festival, onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, heeft de eerste lading namen bekendgemaakt voor deze zomer. Van 14 t/m 20 juli komen onder andere Parquet CourtsImarhan en Marlon Williams naar het Valkhofpark. Voor Parquet Courts is Gelderland bekend terrein: de Amerikaanse garagerockers stonden al twee keer in Doornroosje én twee keer op Down the Rabbit Hole. Imarhan speelde in 2016 nog in het voorprogramma van Kurt Vile in Doornroosje.

Nijmegen is met Clean Pete, Linde Schöne, Waltzburg (voorheen Wolves Dressed in Sheep) en Radio Siberië zelf ook goed vertegenwoordigd.

De overige aankondigingen: Chelsea WolfeThe Limiñanas, The Mystery Lights, Hackensaw Boys, Jacin Trill, SchnellertollermeierRomperayoTootArdKorfbalRay FuegoCannibale, Bülow, Nordmann, Leafs, Lewsberg, Shotparis en SONNDR.

Meer nieuws en namen volgen binnenkort, houd ook de website van het Valkhof Festival in de gaten. Zoals elk jaar doet 3voor12 Gelderland uitgebreid verslag van de Vierdaagsefeesten. Lees tot het zover is nog eens het dossier van 2017 terug.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland