3voor12 Tilburg

Paaspop 2017: The Jerry Hormone Ego Trip zorgt voor de muzikale handjob

Lekker geilen en schelden op je ex-vriendin

Ritmische deuntjes en vunzige teksten over neuken, dood en Josefien: het uit de Randstad afkomstige The Jerry Hormone Ego Trip laat enige nuance achterwege, en waarom ook niet? Van de ruim veertig foodtrucks die Paaspop dit jaar telt, is er een behoorlijk aantal neergestreken in de Restolounge, waar de maffe rock ’n rollact speelt tijdens etenstijd. Zo’n behapbaar bandje met een humoristische insteek is daar op dat moment behoorlijk welkom. Terwijl het achterste deel van het publiek friet wegwerkt en met een schuine blik toekijkt, staan de huisvaders in grote getale vlakbij het podium de momenten af te wachten dat ze zonder enige schaamte kunnen schelden en tegelijkertijd geilen op ex-vriendinnetjes.

Die momenten komen behoorlijk snel en heftig – tijd om bij te komen, is er niet. Dat komt niet alleen door de anekdotes die Jerry in hoog tempo door de mic vuurt, ook de manier waarop hij dat ding vasthoudt, is veelzeggend: tijdens Is Dat Nou Je Vriend slaat hij er op fascinerende wijze mee tegen zijn lippen aan, alsof het een slap geslachtsdeel is.

Ondanks die vreemde viespeukerij en zijn charismatische uitstraling, zal het de in nette, grijze smoking gehulde Jerry Hormone zelf allemaal een worst wezen. Hij kan zingen, vermaken, zijn band doet het prima en zelfs precies twee dronken meisjes vooraan de stage gaan volledig uit hun plaat. Wat de meerwaarde van deze gekkigheid is, weet niemand, maar het siert wel en maakt deze Ego Trip tot een waardige Paaspop-act.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12