Le Guess Who? maakt volledige lineup LGW OFF bekend

O.a. Pink Oculus, broeder Dieleman en Colin van Eeckhout, upsammy en De Ambassade

De line-up voor het Le Guess Who? alternatief LGW OFF is compleet. Het reguliere evenement werd dit voorjaar al verplaatst naar 2021, maar met het ‘hybride evenement' LGW ON/OFF biedt het experimentele festival een alternatief dat plaatsvindt op bekend en onbekend Le Guess Who-terrein in Utrecht. Hoewel de programmering normaal gesproken gefocust is op internationale acts, kiest de organisatie er dit jaar voor om een podium te geven aan Nederlandse artiesten met shows in het centrum van Utrecht. 

Bij die Nederlandse artiesten zitten onder andere broeder Dieleman en Colin van Eeckhout (Amenra) die op het festival hun nieuwe project Gebroeders Dieleman van Eeckhout in premiere brengen. Zangeres en producer Pink Oculus, geeft op LGW OFF een eerste preview van haar in 2021 te verschijnen debuutalbum. En ook upsammy (live), De Ambassade, Mattheis, Ronald Langestraat & Tim Koh, Arp Frique & Family en Kohhei Matsuda (Bo Ningen) & Go Kurosawa (Kikagaku Moyo) reizen af naar de domstad.

Naast tientallen concerten zijn er ook filmvertoningen in Springhaver en Louis Hartlooper Complex, Stranded FM luistersessies, performances gehost door IMPAKT en SPRING Festival, spoken word en live poëzie door We The People..., en een speciale soundtrack van de Utrechtse muzikant R. de Selby bij de tentoonstelling De Ommuurde Stad in het Centraal Museum.

Vanwege de onzekerheid die boven het hoofd van podia en evenementen hangt, start de kaartverkoop van het Utrechtse festival pas als daar meer duidelijkheid over is. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12