3voor12 Gelderland

Podium Kabam: nieuw mediaplatform voor Gelders talent

Veelbelovende artiesten in de spotlight op radio, televisie en internet

Omroep Gelderland lanceert in samenwerking met Poppunt Gelderland en de Nieuwe Oost een gloednieuw platform voor Gelders talent: Podium Kabam. Hierin krijgen bijzondere artiesten uit alle hoeken een podium op internet, radio en televisie.

Gelderland heeft vele ruwe diamanten: artiesten die geweldig goed zijn en op het randje staan van doorbreken. Omroep Gelderland laat deze diamanten stralen in Podium Kabam. Op het podium is ruimte voor een grote diversiteit aan acts: van dans, cabaret, muziek en zang, tot goochelen, acrobatiek of andere podiumverrassingen.

Meedoen
Bezit jij over een groot podiumtalent en wil je dit graag aan een groter publiek tonen? Meld je dan snel aan via kabam@gld.nl. Met iedere artiest wordt een hoogwaardige videosessie opgenomen. De eerste opnames zijn op zaterdag 18 en zondag 19 mei en vinden plaats op de locatie van samenwerkingspartner De Basis (het oude Doornroosje in Nijmegen).

Volg het Gelders talent
De bijzondere kunsten van de talenten zijn te volgen via de kanalen van Omroep Gelderland. Volg Podium Kabam via Facebook, Radio Gelderland en de website. Het YouTube kanaal gaat medio juni online en wordt de verzamelplaats van alle optredens. Vanaf september is de talentenjacht ook te zien op TV Gelderland.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12