steun 3voor12

3voor12 Radio woensdag 24 april 2019

Jacin Trill en Leafs werken samen en de DJ Shortlist van HAAi

Afgelopen weekend was het zover en is het festivalseizoen eindelijk geopend met onder meer het belangrijkste dancefestival van het voorjaar, DGTL, op de NDSM werf in Amsterdam. Met acts als Disclosure, Henrik Schwarz, Oceanic, Kolsch en HAAi trok DGTL echt weer een enorm blik met de beste DJ’s en dance acts open.

3voor12-collega Atze de Vrieze was erbij en heeft voor de DJ Shortlist gesproken met DJ en producer HAAi. Zeven jaar geleden speelde ze nog in de Australische psychedelische rockband Dark Bells en verliet ze haar thuisland om met de band in Londen neer te strijken. In de DJ Shortlist vertelt HAAi hoe een bezoek aan de legendarische Berghain Club in Berlijn alles veranderde. 

Jacin Trill en Leafs zijn de aanvoerders van de nieuwste generatie Nederlandse rappers. Ze brachten beide op jonge leeftijd al ijzersterke tracks uit waarmee ze een grote en trouwe fanbase om zich heen wisten te verzamelen. Wat je misschien al hoopte lijkt nu werkelijkheid te zijn, want ze komen met een gezamenlijk project. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk