De Machine #39: Underground-dj in een privéjet

Over het herstellen van reputatieschade, de trends op Ibiza en J Balvin

De Machine moet het even doen zonder Niels, dus Atze ontvangt de komende weken interessante gasten uit de muziekindustrie om te praten over hun werk en de actualiteit. Deze week met pr goeroe José Woldring aka The Media Nanny, die werkt met artiesten als David Guetta, Martin Garrix, Joris Voorn en J Balvin en festivals als DGTL.

Met haar praat Atze de Vrieze over beeldvorming rond je evenement of artiest. Wat moet je doen als het mis gaat, hoeveel controle kun je uitoefenen op wat media schrijven? Met natuurlijk praktijkvoorbeelden te over, van DGTL en Eilan tot Jackmaster. Natuurlijk doen we ook nog even een round-up van het Ibiza seizoen. Wat zijn de trends in de dance-hub van Europa? Is Ibiza nu trendsettend of trendvolgend? En kun je nog underground zijn als je met een privejet naar het Balearische eiland vliegt?

De Machine neemt je mee naar de wereld achter de muziek. Naar de businessbeslissingen die bepalen hoe we met zijn allen naar muziek luisteren.  Het belangrijkste nieuws over festivals, streamingdiensten en platenmaatschappijen.

Abonneren kan natuurlijk direct. Hier op iTunes. Hier op Stitcher. Hier op Spotify. Hier als RSS feed.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12