3voor12 Den Haag

Digitaal rocken in het drankhok met ´Horsing Around´

Het Paardcafé zoals je het nooit eerder zag

Op een enkele kleine show na is het inmiddels alweer een jaar geleden dat we volgens het ´oude normaal´ in het Paardcafé konden staan. Net als vele andere Hagenaars en Hagenezen kijken ook wij vol verlangen uit tot we de lange nachten vol muzikale ontdekkingen kunnen hervatten. Goed nieuws voor de stamgasten onder onze lezers: het Paardcafé mist jou ook! Daarom is er nu ´Horsing Around.´

Het komende halfjaar zullen er elke maand twee sessies in het muziekcafé worden opgenomen. Daarin worden de artiesten uitgenodigd om ons alle hoeken van het Paardcafé te laten zien. Zo zagen we Tommy  Brown een mooie sessie neerzetten vanuit de oude rookruimte en werden we vandaag verrast door een optreden van Banner van achter de bar, waarbij hij zijn nieuwe track 'Sadie' ten gehore bracht. Hoewel de sessies van ons nog wel iets langer hadden gemogen, zijn we natuurlijk blij om onze Haagse helden weer eens in actie te zien.

Wie er verder nog op het programma staan de komende maanden blijft nog even een verrassing, maar het Paardcafé heeft wel al laten weten dat het om Haags talent gaat, en 'een mengelmoes tussen oud en nieuw, bekend en onbekend, variërend van hip-hop tot rock.' Daarbij kunnen we optredens verwachten vanuit de backstage area, het kantoor en zelfs het drankhok. Voelen we ons toch nog een beetje thuis.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12