3voor12 Den Haag

Wij speelden de AVI ON FIRE 8-bitgame

En nu zijn we hooked

De een zweert bij Red Dead Redemption, de ander slaat gaten in zijn tafel als er weer een kans wordt gemist bij FIFA  3005 en weer een ander waant zich een echte muzikant met Rockband: Green Day. Wij op de redactie zijn over het algemeen niet echt gamers maar nu hebben ook wij onze digitale heroïne gevonden; de AVI ON FIRE 8-Bit Harmony-game. 

In het spel begeleid je Princess Avi (een megahippe 8-bit editie van zanger Bram Wesdorp) door verschillende werelden waar objecten en muzikale schatten moeten worden gevonden. Zo jat je eindelijk die vreselijke floortom van Dotan en word je vervolgens achtervolgd door zijn trollenleger en trek je van Lowlands naar Sublands om het perfecte laag te vinden. Tegelijkertijd bekruipen je ook de existentiële vragen: waarom ken ik de tekst van 'Het Koningslied' zo goed en is autotune in het echt ook zo ontzettend moeilijk?

De game is uitgebracht in aanloop naar de nieuwe single van de band die ook '8-Bit Harmony' heet en is ontworpen door Bram Wesdorp zelf. Daarnaast heeft onder andere Tessa Rose Jackson die we al op de eerdere single 'Don't Be A Stranger' hoorden, meegeholpen aan het spel.

De link naar de game vind je hier, maar pas op; voor je het weet kom je er niet meer vanaf!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12