3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Oscar And The Wolf: Oscar in het echte leven, een wolf op het podium

Oscar and the wolf is een electropopgroep uit Gent. Frontman Max Colombie zet de Apollostage helemaal op zijn kop. Hij danst alsof hij geen enkele zorg in de wereld heeft, ronddraaiend en met zwaaiende armen beweegt hij op de muziek.

Het publiek juicht hem toe terwijl hij met zijn heupen draait. De sfeer is elektrisch. Colombie trekt het publiek mee in zijn eigen wereldje van beats en trance. “Paaspop are you f*cking ready?!” roept Colombie net voordat de beat dropt. Het merendeel van de nummers die ze spelen is dramatisch en heeft een droevige ondertoon, alsof ze naar iets verlangen. Het publiek gaat helemaal op in deze vibe. Maar ze spelen ook nummers die iets meer upbeat zijn, zoals de grote hit Breathing. Dit nummer kent bijna iedereen, er wordt gejuicht als de intro van het nummer gespeeld wordt.

Colombie zei in 2014 in een interview dat hij twee personages heeft, oscar en de wolf. De wolf komt alleen naar boven als hij op het podium staat, wat ook zeker bij dit optreden te zien is. Bij het nummer 'You’re Mine' is dit geweldig. Colombie danst er op los, en de drummer danst vanachter zijn drums mee. Het is een mooie show en 'de wolf' zal ons zeker nog wel even bijblijven.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12