3voor12 Amsterdam

Kom naar #4 van Club3voor12 Amsterdam!

Duke John én Fungo Bat staan dit keer op de planken.

Komende zaterdag is het zo ver, de 4e editie van Club3voor12 Amsterdam staat op het programma met wederom veelbelovende acts. Én, daarnaast is Poptrash aansluitend weer te vinden op het evenement. 

DUKE JOHN
Ze worden stoner genoemd, garage en grunge. Duke John is het allemaal en ook weer niet. Wat Duke John wel is, is een serieuze alternatieve stoner-rockband met zware riffs en agressieve gitaarsounds, geïnspireerd door bands als Radio Moscow en Queens of the Stone Age. En sinds een drummer-switch bestaat de band uit 3 bevlogen muzikanten die samen erg sterk blijken te zijn.

Fungo Bat
Het eigenzinnige solo zolderkamer project van Sam Verbeek (Echo Movis). We mogen er nog niet te veel overzeggen maar denk veel energie 60s beat, obscure meuk met een vleugje Kanye on steriods. In de live band zitten Joost van Eck (Morado), Ivar Otten(SMTHNG SMTHNG UNICRN) en Kees Schaper (te veel om op te noemen). Verder verklappen we niets.

Ga je naar Club 3voor12 dan kun je daarna gratis naar Poptrash. Vaste host Poptrash himself Robert Smit, residents Young Wolf & vvessel zijn er natuurlijk ook bij met een eclectische mix van Indie/ Electro/ Rock/ Hiphop/ Dance die tot in de kleine uurtjes doorgaat. 

Kortom, dat belooft een mooie avond te worden. Kom langs! De deuren gaan om 20:00 open en je bent voor slechts € 6.- binnen! 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12