3voor12 Radio maandag 6 mei 2019

Pat Smith speelt live en het Niet Te Missen Uur

Een vibey mix van reggae, naar westerse dance tot Afrikaanse tribale zang, dat is de muziek van de geboren en getogen Scheveningse artiest Pat Smith. Als je bekend bent in de Haagse muziekscene kun je Pat ook wel kennen als de frontman van de band Splendid, waarmee hij al op festivals als Lowlands, Sziget en Parkpop stond. In 2015 bracht Pat zijn debuut EP ‘Lighthouse’ uit. In de tussentijd heeft hij niet stil gezeten en bracht Pat al een aantal singles uit, waarvan er drie op zijn nieuwe EP VUDU BLVD staan. De sympathieke Scheveninger is te gast en speelt een livesessie in de 3FM Live Box. 

Elke week gidst Eva je door de nieuwste releases in het Niet Te Missen Uur. Deze week hoor je een dansbare discotrack van Noel Gallagher, de onrustige, verassende en fenomenale nieuwe single van Vampire Weekend en een track van de meest gehypte Britse band van dit moment, Black Midi. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).  

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12