3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Yung Felix: Hiphop en meer

De tent staat vol. Het is dampend heet en het zweet breekt je uit. Overal waar je om je heen kijkt zie je mensen die hetzelfde ervaren als jijzelf. En dan, BAM, uit het niks komt daar dan Yung Felix komt op en na 1 nummer trekt hij al zijn overhemd uit – een toegeving aan de warmte binnen.


Er is niets zo vervelend als een act waarbij je niet vrij kunt bewegen. Het was simpelweg druk. Om je heen staan voornamelijk jongeren die los gaan op de muziek. Er hangt een agressieve vibe die tegelijkertijd ook geruststellend is. Er wordt getwerkt en aan mixdrankjes is ook geen gebrek. Het is alsof we met zijn allen staan in een club in plaats van de tent. Vrouwen die schaars gekleed zijn – een soort festival look `avant la lettre` is het kledingvoorschrift.

De eerste helft van de show wordt gekenmerkt door Bizzey die opkomt en de show steelt met laag. Zonder enige afkondiging is hij dan ook weer weg. Achterin de zaal merk je het niet eens op. Trap rap in de puurste vorm die men kan vinden vandaag. Niet slecht in de oren van iemand die veel muziek luistert. Felix geeft zelfs zijn excuses bij het beledigen van vrouwen in het nummer waar zijn de kechs? Geen toppunt uit lyrisch oogpunt maar over het algemeen een heerlijk optreden waarvan er alleen maar zeker is dat het voor herhaling vatbaar is.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12