3voor12 Breda

Fotoverslag: Overslag Festival 2019

Met optredens van Hoppie Buut Scotch, Circus Rens & The Meatballs, Maika Garnica & Aiko Devriendt, Frantic en Power To The Pipo

Zaterdag 26 oktober was de derde editie van Overslag Festival in Belcrum. Het begon in 2016 als afsluiter van Breda Photo en nu is het na de viering in 2018 een jaarlijks terugkerend feest geworden in het creatieve hart van Breda. In de wijk waar op dit moment ook het Graphic Matters festival heerst. Daniël Hereijgers pakte zijn camera op voor een fotoverslag van op voorhand al boeiende muzikale optredens. 

Hij keek naar de eerste live improvisatie set van noise-kunstenaar Hoppie Buut Scotch uit Breda bij IDFX, rende meteen door naar Belcrum Beach voor een vrolijk en sfeervol optreden van Circus Rens & The Meatballs uit Breda. Hij bekeek de bekendmaking van Crossmark (de nieuwe ‘officiële’ naam voor Haveneiland) vanaf het schip van Atlas Initiatief, waar de Antwerpse kunstenaars Maika Garnica en Aiko Devriendt een adembenemende, dromerige performance gaven in het ruim van het schip.

Vervolgens was het lekker rocken met het Bredase Frantic in Podium Bloos en nog een speciaalbiertje drinken op de klanken van Power To The Pipo in Electron / MotMot Gallery. Een mooi rondje Belcrum. Ga mee op ontdekkingsreis (of wees er volgend jaar bij)!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12