Dit zijn de eerste namen voor het Song van het Jaar festival

Stem op je favoriete song & kom naar het festival in TivoliVredenburg!

Heb jij al gestemd op de Song van het Jaar 2017? Zo niet, dan kan dat hier!

Op 8 december hoor je op het Song van het Jaar festival in TivoliVredenburg de top 100 en wordt de winnaar natuurlijk bekend gemaakt, maar dat is nog lang niet alles. Er komt ook een heel blik aan toffe artiesten spelen! De eerste namen zijn nu bekend.

Op de line-up staat Naaz, die met 'Words' een van de leukste popliedjes van het jaar maakte. Ook indieband Moss komt naar TivoliVredenburg, en speelt daar vast en zeker werk van het prachtige nieuwste album. Britse singer-songwriter Jacob Banks maakte al indruk op ontdekfestival SXSW, en komt nu naar Utrecht voor de Song van het Jaar. Ook Warhaus, het duistere en sensuele nieuwe project van Maarten Devoldere (Balthazar) staat op het affiche. En dan nog een paar hele toffe namen uit de Nederlandse hiphop scene: Sevn Alias, die dit jaar zijn hit 'Patsergedrag' uitbracht, en zijn Rotterdam Airlines-collega Jairzinho. En ook de eigenzinnige rapper Josylvio staat op de line-up.

Zo. Wil je die allemaal zien? Plus nog meer artiesten, die binnenkort worden aangekondigd? Kom dan naar het Song van het Jaar festival, 8 december in TivoliVredenburg! Meer informatie vind je hier.

Enne, wel eerst even stemmen hè?

Eerste namen Song van het Jaar festival:
Moss
Sevn Alias
Josylvio
Jacob Banks
Jairzinho
Warhaus
Naaz

Song van het Jaar Festival is een programma van de VPRO. Wil je de opnames van ons programma bijwonen? Kom ook naar het festival! Early bird tickets zijn €5,- (3 voor €12,-) en kunnen hier besteld worden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12