3voor12 Amsterdam

Niet naar Grasnapolsky maar wel zin in een festival? Check Other Futures!

Eerste editie van science-fiction festival brandt los in Melkweg

Het festivalseizoen lijkt nog ver weg, maar toch is er zat leuks te beleven in ons koude kikkerlandje. Volgend weekend kan je bijvoorbeeld al genieten van Grasnapolsky bij Radio Kootwijk. Ga je daar niet heen? Dan kan je naar de eerste editie van Other Futures in de Melkweg. En, we hebben gratis tickets: een duo-ticket voor de zaterdag én een duo-ticket voor de zondag.

Naast muziek is er ook film, literatuur en kunst te vinden op het Other Futures Festival. Met een interessante line up die o.a. bestaat uit onze eigen Amsterdamse Red Light Radio Residents, de funky progressive afrobeat van The Scorpios en jazz van Shabaka Hutchings, is er zat moois te beleven. Als kers op de taart komt ook de Londense radical & queer clubnacht Body Party naar Melkweg zodat je vrijdag na een inspirerende festivaldag tot de vroege uurtjes kan dansen op de beste R&B tunes, UK bass, electronic en old school samples met o.m. CKtrl, Bwalya en Kareem Reid. 

De visie
Other Futures dient als een platform voor toekomstdenkers. Queer futures, de omgang met de aarde en feminisme zijn slechts een paar van de thema’s die op dit festival aan bod komen. Daarnaast biedt het festival de climax van de tentoonstelling Creating Other Futures die op dit moment gratis in de Melkweg Expo te zien is. Kortom, Other Futures is zeker het bekijken waard!

Wil je de tickets winnen? Like het bericht op onze Facebookpagina en wie weet win jij de kaartjes.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12