Videoprimeur: The Mysterons weigeren broodnodige medische hulp

En daar zijn onschuldige teddyberen de dupe van

We wisten al dat 12van3voor12'ers The Mysterons het niet zo ophebben met 'shrinks' en andere dokters. De single 'Sold My Medicine' is immers al een kleine maand uit en daarin zingt Josephine van Schaik dat er 'geen remedie' bestaat. Maar met deze clip begrijpen we pas hoe ernstig dat kan uitpakken.

Normaal doen of vertrekken, schreef minister-president Mark Rutte vorige week nog in een brief 'aan alle Nederlanders'. Maar hoe saai wordt de wereld dan? Moet je de rare kronkels in je gedachten niet juist de vrije loop laten? De psychiaters met hun absurde theorieën de laan uitsturen en je medicijnen verkopen aan iemand die er lekker op gaat trippen? Je hersenen gaan misschien iets te hard in overdrive, maar dan bereik je volgens psychrockers The Mysterons in ieder geval wel 'greater heights'. Tsja. De knuffelberen in deze nieuwe clip van de 12van3voor12'ers zullen waarschijnlijk de kant van Rutte kiezen.

'Sold My Medicine' is na 'Turkish Delight' is het tweede voorproefje van het debuutalbum van The Mysterons. Meandering komt 10 februari uit, fysiek en op alle streamingplatforms. Drie dagen later komt de band hun nieuwe muziek laten horen in 3voor12 Radio.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12