Dit zijn de songs van januari 2018

Onder andere de nieuwe Editors, Superorganism en Boef

Bizzey ft. Kraantje Pappie, CHIVV & Yung Felix - JA!
Een behoorlijke mond vol: Nederlandse hiphophelden Kraantje Pappie, Bizzey, CHIVV en Yung Felix slaan de handen ineen voor hun instant-hit JA!. Een zomerhit in januari: kan gewoon.

Editors - Magazine
De nieuwe Editors is wat anders dan we gewend zijn: elektronisch en onheilspellend, maar ook dit jasje staat staat de indieveteranen beslist goed.

Superorganism - Everybody Wants To Be Famous
Een show van Superorganism mag dit jaar niet ontbreken in je agenda, want damn! De stagepresence van dit achtkoppige zooitje mag d'r wezen, bewezen ze ook bij ons in de studio. En dan schrijven ze ook nog ijzersterke songs als Everybody Wants To Famous.

Bruno Mars ft. Cardi B - Finesse
Deze stamt stiekem al uit eind 2017, maar wilden we toch niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Want Bruno Mars en Cardi B vormen met Finesse een gouden combinatiie!

Boef - Antwoord
Een nummer dat weinig mensen zal zijn ontgaan. Antwoord is zijn reactie op de ophef rondom zijn beledigingen van drie vrouwen die hem hulp aanboden. In Antwoord biedt Boef zijn excuses aan, maar plaatst hij wel 'ik zal nooit jullie ideale schoonzoon zijn' als sidenote.

Wil je gedurende het hele jaar onze songs van het jaar in de smiezen houden? Volg dan deze playlisty.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12