3voor12 Zeeland

Claw Boys Claw op nieuwe Klomppop-mainstage

Voor de Spectra-stage worden SONS, Knars en Tape Toy toegevoegd aan het programma

Na de aankondiging van MaanFresku en Indian Askin voor de Klomppop-zaterdag is het nu tijd voor een tweede worp namen. De social media van het festival kondigden vorige week al aan dat Raggende Manne in hun tour Ovezande aandoen. Nu mag naar buiten dat Claw Boys Claw als één van de headliners op de vernieuwde Mainstage staat en ook voor de Zeeuwse funkband Smelly Kitchen is op dat podium een plek. Voor de Spectra-stage worden SONS, Knars en Tape Toy toegevoegd aan het programma.  

De vrijwilligers van De Klomp Festivals werken aan een nieuwe indeling van het festivalterrein en voor de Mainstage komt een andere tent. Deze verduisterde tent wordt zo geplaatst dat het terras en grasveld meer betrokken wordt bij de optredens.

VRIJDAG 24 MEI: 
SPECTRA-FINALE: DESIGNER VIOLENCE, KIKI

ZATERDAG 25 MEI:
MAAN – FRESKU – CLAW BOYS CLAW - INDIAN ASKIN - RAGGENDE MANNE - SONS - KNARS - SMELLY KITCHEN - TAPE TOY

ZONDAG 26 MEI:
TANTE JOKE KARAOKE BAND

Ondertussen zijn de earlybird-tickets voor Klomppop Festivalweekend bijna uitverkocht. Voor 21,50 euro geven die naast zaterdag 26 mei ook toegang tot de openingsavond op vrijdag en de familiezondag met straattheater en coverbands. Vanaf 1 januari start de verkoop van losse dagkaarten en reguliere weekendkaarten.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12