3voor12 Friesland

In Beeld: Paceshifters en The Very Very Danger in Neushoorn

Paceshifters niet weg te slaan uit Leeuwarden

Voor de derde maal dit jaar staan de mannen van Paceshifters in Leeuwarden. Begin van het jaar sloopten ze de zaal van Podium Asteriks, daarna kolkte de Grootegast tent tijdens Welkom to The Village en als kers op de taart spelen ze dus ook nog eens in de Arena van Neushoorn. 

Onvermoeibaar en met een bak energie rammen de gebroeders Seb en Paul Dokman samen met drijvende kracht drummer Jesper Albers het publiek een gevarieerde set door de strot. Met in de basis nummers van het laatst uitgebrachte album Waiting to Derail, maar ook sterk materiaal van voorgaande releases. Het lijkt er op dat drie keer per jaar naar Leeuwarden nog niet genoeg is. Jammer dat het jaar bijna voorbij is...

Het voorprogramma wordt verzorgt door het nieuwe project van Ian Clement, voorman van stonerformatie Wallace Vanborn. Het fenomeen The Very Very Danger laat met het stemgeluid van Clement en de stonerbasis veel vergelijkingen horen met Wallace Vanborn, maar er zijn ook zeker onderdelen die zorgen dat dit project een andere energie heeft. Het feit alleen al dat de drie bandleden een alterego aannemen in de vorm van Kitty, Bear en Bunny met aanverwante uiterlijke kenmerken, zorgen voor een duidelijk onderscheid.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12