3voor12 Gelderland

3voor12 Lokaal Draait met Antillectual, Deanmoore en Leafless

De beste muziek gekozen door de redacties van 3voor12 Lokaal. Update iedere 2e en 4e maandag

Nieuw gelanceerd: de Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait. In deze Spotify playlist kiezen de redacties van 3voor12 Lokaal elk drie nummers. Iedere tweede en vierde maandag van de maand is er een update. Voor deze editie heeft de redactie van 3voor12 Gelderland gekozen voor:

Antillectual met 'Hanging On The Telephone'
'Hanging On The Telephone' is afkomstig van de Covers ep die het Nijmeegse punktrio Antillectual afgelopen week uitbracht. Het nummer is een cover van The Nerves, maar beter bekend in de versie van Blondie. Op de nieuwe ep nam de band 4 covers op van 'the roots of our roots', waarbij ze teruggreep op vroege punknummers met een melodieuze uitstraling. Naast 'Hanging on the Telephone' bevat de ep covers van 'Truth Hits Everybody' (The Police), 'I Believe in Miracles' (Ramones) en 'Search and Destroy' (The Stooges).

Deanmoore met 'Cannot Run / Cannot Hide'
De progressieve rockband Deanmoore uit Lichtenvoorde brengt voor het eerst sinds jaren weer nieuwe muziek uit. 'Cannot Run / Cannot Hide' is een ruim zes minuten durende single. Bassist Harmen Stortelder: “Wij zijn geen band die twee weken de studio induikt en vervolgens met een volledig album naar buiten rolt. We blijven eindeloos schaven en slijpen en nemen alle tijd. We kiezen ervoor om één single uit te brengen. Wanneer er een volgend nummer klaar is, wordt ook deze als single naar buiten gebracht.”

Leafless met 'Swampman'
'Swampman' is afkomstig van In Circles, het tweede album van De Nijmeegse progrockband Leafless. De band was finalist van Kaf en Koren in 2019 en is opgericht in 2018. Een cd-releaseparty volgt later, wanneer het weer mogelijk is om optredens met publiek te geven.

Volg ook de tag van #3voor12LokaalDraait onder het artikel om meer over de gekozen nummers van andere redacties van 3voor12 Lokaal te lezen. 

Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12