3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Comeback Kid: Hardcore zoals het moet zijn

Comeback Kid is hardcore zoals het moet zijn. De Canadese band bestaat nu al 19 jaar, maar heeft altijd nog de energie die nodig is om een hele harde show neer te zetten. Paaspop is het begin van de Europese tour van de heren.

In september 2017 bracht Comeback Kid hun meest recente album Outsider uit, waar de band laat zien zowel in een zwaardere als een melodieuze richting nog te groeien. Hier op Paaspop spelen ze weer veel nummers van hun succesvolle album ‘Die Knowing’. Maar elk nummer spelen ze alsof het de eerste keer is. Ze leggen hun hart en ziel erin.

Het publiek gooit zichzelf rond en schreeuwt net zo hard als leadzanger Andrew Neufeld naar hen schreeuwt met de vuisten omhoog. Een uur lang in een andere wereld. Even pauze zit er zeker niet in bij de mannen van Comeback Kid. De ene song na de andere knalt van het podium door de zaal. Gehoorbescherming is geen overbodige luxe.

Tot twee keer toe hangt Andrew over het hek naar het publiek en schreeuwt ze toe. Er waren genoeg fans in het publiek die nummer na nummer mee schreeuwden. Gedurende 50 minuten gaf Comeback Kid het beste van zichzelf. De band is snel, zwaar en agressief maar behoudt de aanstekelijke melodieën die bij hun hardcore punk geluid horen.

Foto's met dank aan Zware Metalen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12