3voor12 Noord-Holland

Muzikant in nood? Opgelet!

Paradiso Melkweg Productiehuis schiet te hulp

Ben je muzikant en zit je momenteel in de knel door de coronacrisis? Misschien is het je al opgevallen, maar Paradiso Melkweg Productiehuis (PMP) biedt momenteel gratis hulp aan en daar attenderen we je graag op:

Paradiso Melkweg Productiehuis (PMP) is een huis voor jonge muzikale makers die opereren op het snijvlak van popmuziek en theater, dans en visual art. PMP vindt het belangrijk artiesten waar mogelijk te helpen en ondersteunen, vooral in een onzekere periode als nu. Om die reden bieden we de komende periode gratis online consults aan voor makers. Zo willen we je stimuleren het moment aan te grijpen aan de slag te gaan met creatieve plannen voor de verdere toekomst. Nu je als artiest gedwongen thuis zit, kan je de tijd nemen om plannen die altijd door drukte op de plank bleven liggen uit te werken, externe financiering te zoeken of je branding of social media strategie eens goed onder handen te nemen.

Ben jij een artiest die hulp nodig heeft bij subsidieaanvragen of graag advies wil bij online branding, social media plannen of content creatie? Stuur dan een mailtje naar info@pmpweb.nl. 

Meer info over PMP vind je hier. Ook maakte PMP een filmpje met uitleg.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12