3voor12 Gelderland

Popcentrum Jacobiberg en Luxor Live lanceren livestream-platform Arnhem Live

Arnhem Live start op maandag 25 mei

Om het gemis van livemuziek in de stad te verzachten, lanceren de Arnhemse popinstellingen Popcentrum Jacobiberg en Luxor Live het online livestream-platform Arnhem Live. Arnhem Live start op maandag 25 mei vanaf  20.00 uur ’s avonds.

Vanuit de studio in Popcentrum Jacobiberg wordt dagelijks uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te volgen en terug te kijken. Ook is het mogelijk te doneren, hiervan komt negentig procent ten goede van de optredende artiest, de rest wordt gebruikt om het platform in de lucht te houden.

Om de 1,5 meter afstand ten alle tijden te kunnen waarborgen is de studio bewust ruim opgezet. De drie volledig ingerichte hoeken van de studio hebben allemaal een eigen functionaliteit en uitstraling en bieden o.a. ruimte voor het registreren van liveoptredens, live-sets van dj’s en het maken van webradio, podcasts en popquizen.

Met de lancering van Arnhem Live wordt tevens de ALiVE support actie gelanceerd: bezoekers kunnen het platform steunen met de aanschaf van een ALiVE polsbandje. De ALiVE polsbandjes zijn te koop op de website www.arnhemlive.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12