steun 3voor12
3voor12 Gelderland

SPOETNIK Festival 2018: Nieuw techno en housefestival

18 Augustus host het Goffert Theater een festival met maatschappelijk belang

Na maanden voorbereiding gaat het eindelijk gebeuren! Op zaterdag 18 augustus organiseren Roy Gensen en Kim Schouten de eerste editie van SPOETNIK Festival 2018 in het Goffert Theater in Nijmegen. Een festival voor de techno & house liefhebber.

Kim Schouten werkt als stagecoördinator van de Tarcisiusschool en begeleidt jongeren met een lichtverstandelijke beperking en een gedragsproblematiek richting werk of dagbesteding. Ze ziet en ervaart dat deze jongens en meisjes kwaliteiten hebben en door te participeren in onze maatschappij halen ze het beste in zichzelf naar boven. Samen met mede organisator Roy Gensen werd het idee gesmeed. Roy heeft 10 jaar radio ervaring en hij heeft reeds succesvolle evenementen neergezet. Denk hierbij aan het label Branded Content Group & Redbelt Events.

Om Spoetnik Festival mogelijk te maken bundelen zij elkaars krachten. Daarbij bieden ze jongeren vanaf 18 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans door ze te betrekken in de uitvoering van dit festival. De line up wordt onder andere ingevuld door het enthousiaste team van Deep Down Low en From Nijmegen With Love met onder andere Jan Liefhebben, Jeane Isadou, Rogier Zeebregts, Bjorn Beijer, Jenny Rose, Project89, Paul Sparkes, Fiktion-Oker, Paul Kainama, Fahrenheit en Freehand.

Voor de eerste twee liefhebbers heeft 3voor12Gelderland twee kaarten weg te geven. De eerste twee personen die zich melden bij info3voor12Gelderland@gmail.com ontvangen via de mail een kaart.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland