3voor12 Gelderland

Arnhemse Nederpopband Okesweer brengt debuutalbum uit

Uitverkochte releaseshow 7 februari in Luxor Live Arnhem

In de afgelopen maanden is de Arnhemse Nederpopband Okesweer samen met producer Peter Vincent bezig geweest met de opnamen van het debuutalbum Mannen van het bedreigde soort. Het album zal het levenslicht zien op vrijdag 7 februari, de dag van de uitverkochte releaseshow in Luxor Live.

Okesweer is een band die Nederlandstalige pop en rock liedjes speelt. De rode draad in de liedjes zijn de thema’s van de hedendaagse eind dertiger / begin veertiger. Op het album staat o.a. ook een nieuwe versie van het nummer 'Dichtbij' dat in het afgelopen jaar tot nummer 10 reikte in de Gelderse 100, een lijst met de beste liedjes van Gelderse artiesten georganiseerd door Omroep Gelderland. Okesweer bestaat uit de leden: Fabian Bovenlander (zang), Stef Visser (gitaar), Richard Vleeming (toetsen), René Giesbertz (basgitaar) en Joost de Boer (drums).

Het album “Mannen van het bedreigde soort” is te koop op de website van de band: www.okesweer.nl en vanaf 8 februari te beluisteren via de verschillende streamingdiensten.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12