3voor12 Utrecht

Elisabeth brengt tweede van zeven live-video’s uit

Nummers zijn voorbode voor EP die in september verschijnt

Er is een redelijke kans dat Elisabeth je nog niet veel zegt. Dat is de naam waaronder de Utrechtse muzikante Lisanne Vermeulen muziek maakt en in september een EP uit gaat brengen. Omdat Vermeulen veel zin had om de tracks al in een live-setting te laten horen heeft ze alvast zeven live-video’s opgenomen. Die nummers brengt ze in de komende tijd gespreid naar buiten en hiernaast zie je er al één van: ‘Anna Lee’.

“De nummers representeren verschillende manieren waarop ik ben omgegaan met vreemde tijden. Ze worden in verschillende bezettingen uitgevoerd”, licht Vermeulen toe. Aan de video’s hebben onder anderen Roy van Rosendaal (Figgie, Real Derek), Áslaug Vigfúsdóttir (Áslaug) en Bas van Bemmelen (Batobe) meegewerkt, muzikanten die ze heeft leren kennen op het conservatorium in Utrecht. 

Vermeulen heeft overigens al een eerder de single ‘Dots’ gereleased, onder de naam Elizabett. Voorlopig zijn er nog geen optredens gepland, de focus ligt nu vooral op het afmaken van de tracks. “Maar, het zou wel leuk zijn als daar verandering in komt”, vertelt ze.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12