Eurosonic Noorderslag vult affiche aan met 14 nieuwe acts

Met o.a. Sef en het El Salvador Ensemble, Sophie Straat en CHARLOT

Over iets meer dan een maand gaat het hele feest weer van start in Groningen: op 17 januari 2024 is de grote aftrap van Eurosonic Noorderslag 2024. Het showcasefestival voor opkomend Europees talent kondigde de afgelopen tijd o.a. Joost en Froukje aan, en komt vandaag weer met een lading nieuwe namen.

Het merendeel van deze nieuwe namen is voor Noorderslag. Daar staat Sef met zijn El Salvador Ensemble, evenals protestzangeres Sophie Straat en de Utrechtse singer-songwriter CHARLOT. Ook flink wat Popronde-acts van de afgelopen editie mogen aantreden in Groningen: HiqpyMarynCharlieMax Hell en THAMES zijn ook bevestigd voor Noorderslag. Andere Nederlandse acts die op 20 januari 2024 te zien zijn in Groningen zijn Noor, Ritse en MOJO FYRENumidia, Roxeanne Hazes en SERA spelen op zaterdag 20 januari op ESNS Air, het gratis te bezoeken programma van ESNS op de Grote Markt in het centrum van Groningen.

Voor Eurosonic zijn de Nederlandse acts Furse, Karsu, LOV3LESS en Queen's Pleasure aangekondigd. Ook de Italiaanse Parbleu is toegevoegd aan de line-up. 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12