3voor12 Groningen

Nieuwe Revueshow van ESNS en 3FM op Noorderslag

Ook organiseert ESNS voor het eerst een nachtprogrammering met elektronische acts

Van woensdag 18 januari tot zaterdag 21 januari vindt het showcasefestival Eurosonic Noorderslag plaats in Groningen. Gedurende deze dagen wordt de binnenstad van de provinciehoofdstad versierd met talloze optredens van nieuw, jong, Europees muziektalent. Het festival biedt de kans voor muziekprofessionals om nieuwe artiesten te ontdekken die aan de start staan van hun muzikale carrière. Tijdens Noorderslag is er dit keer voor het eerst een nieuwe Revu-show, die ESNS organiseert in samenwerking met 3FM. Ook kondigt de organisatie een nachtprogramma aan, maakt het hiervoor de namen bekend en publiceert ESNS de tijdschema’s voor het festival.

Nieuwe Revu-show
Tijdens Noorderslag vindt er een nieuwe Revueshow plaats, genaamd ‘Nieuw Nederlands Peil’. Tijdens deze show laten nieuwe artiesten voor het eerst van zich horen. Ze worden geïnterviewd en spelen enkele nummers live. Ook oud-winnaars van de Popprijs schuiven aan om te praten over de beginperiode van hun succesvolle muzikale loopbaan.

Nachtprogrammering
Ook organiseert ESNS op donderdag, vrijdag en zaterdag voor het eerst een nachtprogramma met elektronische acts. Artiesten die tijdens het nachtprogramma zullen optreden zijn Buunshin (nl), Former (nl), Fre4knc (nl), Gladde Paling (nl), Holly (pt), IMANU (nl), Intercity 106 (nl), Posij (nl), The Caracal Project (fr) en Thys (nl).

Het avondprogramma op de donderdag vindt plaats in Smoke en heet VISION X ESNS. Van 00:00 uur tot 5:00 uur treden er tijdens deze labelnight diverse artiesten op. Vrijdagnacht treden er diverse artiesten op op diverse podia in de stad. Op zaterdagnacht treden Joost van Bellen en St. Paul op in de EM2. Tickets voor de nachtprogrammering zijn bij de festivaltickets inbegrepen. Losse tickets kosten € 15.

Ook heeft de organisatie de tijdschema’s voor het festival bekend gemaakt. Deze zijn te raadplegen op de website van ESNS.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12