3voor12 Overijssel

De prachtige stem van Raye Zaragoza in Nix en Meer

Zangeres uit New York betovert klein publiek in jazzcafé in Enschede

door: Hiske Vaanholt.

Het jazzcafé Nix en Meer in Enschede is een plek waar menigeen zich thuisvoelt door de huiskamerachtige sfeer. Ook is het de ideale plek om nieuwe artiesten te ontdekken. Zo deze keer Raye Zaragoza.

Deze bevlogen zangeres uit New York met Mexicaanse, Taiwanese en Japanse roots is een prachtige verschijning om te zien. Met een man of 40 publiek komt het publiek op een warme zomeravond naar haar kijken. 

De singer songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar begint haar optreden door te vertellen over haar achtergrond en over de strijd voor de ‘Native Americans’.  Ze start met de nummers 'American Dream' gevolgd door het prachtige 'Fight'.

Op het podium staat een zelfverzekerde strijdlustige dame die gemakkelijk de avond aan elkaar praat. Haar liedjes hebben een boodschap en vervelen geen moment. Dat maakt de sfeer tussen haar en het publiek intiem en bijzonder.

Het optreden is gratis, er wordt met de hoed rondgegaan waar iedereen maar al te graag wat in doet. Na haar optreden kun je bij haar zelfgemaakte oorbellen kopen waarvan de winst naar een goed doel gaat. Een aanrader!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12