Bungalowfestival Bungalup keert terug

E&A Events en 4PM Entertainment blazen het charmante evenement nieuw leven in

Goed nieuws voor mensen die zich graag uit de naad dansen op vakantieparken: na drie jaar afwezigheid keert in 2020 Bungalup terug. In 2016 viel het doek voor het bungalowfestival dat werd georganiseerd door PLUS1, omdat vakantiepark De Eemhof er geen heil meer in zag. Nu pakken E&A Events (dat ook verantwoordelijk is voor evenementen als Don’t Let Daddy Know en TIKTAK) en 4PM Entertainment (o.a. Het Amsterdams Verbond en Het Amsterdamse Winterparadijs) de draad op en blazen ze uit liefde het concept nieuw leven in. ‘Het festival had zoveel trouwe bezoekers, en we misten het zelf ook ontzettend’, vertelt Essam Jansen van E&A Events. Verder wil hij nog niet teveel over het festival kwijt, hoewel hij belooft dat Bungalup 2020 in de geest van eerdere edities blijft.

Bungalup speelt zich dit jaar van vrijdag 13 tot en met maandag 16 november af op twee nabijgelegen bungalowparken in Biddinghuizen. De organisatie belooft weer ‘tropische poolparty’s, kunst, speurtochten, verdwaalmomenten, discobowlen met een kater, secret afterparty’s in bungalows en nog veel en veel meer verspreid over acht areas’.

Dat was precies de charme van Bungalup, waar je in een subtropisch zwemparadijs kon dansen op dj’s als Job Jobse, een grote circustent grotere namen als Simian Mobile Disco, Robin Schulz en Gorgon City draaiden en Joris Voorn elke editie terugkeerde. Oh ja, en de afters in de bungalows waren ook betrekkelijk legendarisch.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12