steun 3voor12

Naaz krijgt shoutout van Bono in de Ziggo Dome

Rotterdamse zangeres zingt mee met U2 tijdens megaconcert

'Thank you Naaz!' riep Bono afgelopen zondag door de stampvolle Ziggo Dome tijdens de eerste van twee uitverkochte shows van U2. En ergens in het publiek stond Naaz keihard te stralen: 'Bono said my name! WHAT!'

De Rotterdamse singer-songwriter was even daarvoor al op de metershoge LED-schermen in de zaal te zien en te horen, terwijl ze meezong met het nummer 'Women of the World'. Het liedje, origineel van Ivor Cutler, wordt door U2 in de huidige tour gebruikt om aandacht te vragen voor wereldwijde armoede onder vrouwen.

Fans kunnen via social media hun stem toevoegen aan het virtuele koor dat tijdens de show te horen is, maar de stem van Naaz klonk in de Ziggo Dome het hardst. In dit filmpje op Instagram zie je mensen in het publiek verbaasd om zich heen kijken: dat meisje dat achter me staat, is dat nou dezelfde als die op dat enorme scherm?!

Nou is dat natuurlijk al behoorlijk overdonderend, maar het grote 'Naaz & U2'-avontuur was nog niet klaar: Bono schreef voor de zangeres ook een persoonlijk bedankbriefje, en na de tweede show op maandagavond mocht ze zelfs backstage komen kletsen met de Ierse rocksterren. Deze supercute foto is het bewijs.

De avond voor dit alles speelde Naaz zelf ook nog eens haar grootste show ooit in Paradiso. Bono feliciteerde haar er nog mee, op typische poëtische Bono-wijze, zo schrijft de zangeres op haar Instagram:

'Bono: “I heard u played the Paradiso!!”
me: “yes it’s so pretty, it’s a church”
Bono: “YOU’RE a church!”'

De morning after belde Sander Hoogendoorn met Naaz op 3FM om dit bizarre weekend even na te bespreken. Dat interview kun je hier terugluisteren: 'Ik ben helemaal in shock!'

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk