3voor12 Utrecht

Popronde Woerden maakt programma bekend

Meer dan dertig acts spelen op 29 september op vijftien locaties in het centrum

Popronde Woerden heeft vandaag het programma bekend gemaakt van de editie, die op zondag 29 september plaatsvindt. Onder andere Three Little Clouds, Áslaug (die net vandaag haar debuutsingle heeft uitgebracht), Electric Company, TESSEL, BONGLOARD en Ben Forte treden die middag op in het centrum van de stad. In totaal spelen er meer dan dertig acts bij de vijftien deelnemende locaties. De Popronde is een rondreizend muziekfestival waarbij de locaties in het centrum van een stad een etalage zijn voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en restaurants fungeren ook een kledingzaak, de barbier, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. Alle optredens zijn gratis te bezoeken. 

Deze acts komen naar Woerden:
Ben Forte, Hypergoods, Simon Keats, Áslaug, Jade PraiZe, Laura, The Vices, Merijn, Aidan & the Wild, Wolf & Moon, Joan Franka, Merel Sophie, MUDDY GREASE, Gumbo Kings, NMBRS, LO-FI LE-VI, MAXINE, Sarah & Julia, GIAN, Leonard Luka, Haris, Destructive Penguins, Get Jealous, Paracetamøl, Baer Traa, HYTES, Suzy V, Electric Company, TESSEL, BONGLOARD, The Beatnik en Three Little Clouds.

Bijzonder dit jaar zijn de radiosessies bij RPLFM en de deelname van Theater Het Klooster en het Rie Theater. Daarnaast zijn Gare Pompidou op het Defensie Eiland, het Stadsmuseum en Cheese Experience/VVV er ook voor het eerst bij.

Dit zijn alle locaties die meedoen: Café Victoria, Bij Petrus, Bistronoom, Café De Pompier, Café Restaurant Van Rossum, Drinkerij ’t Bierhuys, Gare Pompidou, Theater Het Klooster, Rie Theater, Stadsmuseum, BRUIN, De Barbier, de Bibliotheek, Studio RPL FM en VVV/Cheese-experience.

De Popronde Woerden start op 29 september om 13.00 uur met een preview optreden van Ben Forte in de Cheese Experience/VVV en met een radiosessie van Hypergoods in de studio van RPLFM. Om 13.30 uur is de officiële opening door wethouder van cultuur George Becht in de Vroedschapszaal van het Stadsmuseum. Aansluitend geeft Simon Keats daar een preview optreden. Vanaf 21.00 uur is De Pompier de plek voor de afterparty met Three Little Clouds.

Het gehele programma met de tijden van de optredens is te vinden op de website www.popronde.nl/woerden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12