Vanaf nu kun jij zelf kiezen welk 3voor12-nieuws je in je mailbox wil

De nieuwsbrief heeft een compleet nieuw format

Nieuwsbrieven ouderwets? Zeker niet. Op de hoogte worden gehouden van het belangrijkste nieuws is nooit uit de mode. Dat nieuws moet alleen meegaan met de tijd en beter bij jouw voorkeuren passen.

En om die reden introduceert 3voor12 drie nieuwe nieuwsbrieven. En jij kunt kiezen welke brief of brieven je ontvangt! Je hebt keuze uit Song van de Dag, de festivalnieuwsbrief of de (soort van) oude, vertrouwde zaterdageditie.

Song van de Dag nieuwsbrief
Ontvang elke werkdag één track in je mailbox die je echt niet mag missen. En met korte uitleg waarom je dat nummer gehoord moet hebben. Je krijgt hem 's morgens in je mailbox zodat je 'm kan luisteren in de auto, trein of misschien als je nog éven in je bed wil blijven liggen.

Festivalnieuwsbrief
Ontvang in de week na een festival waar 3voor12 verslag van doet alle hoogtepunten in één brief. Met artikelen, geregistreerde concerten, interviews en radio-items.

Zaterdagnieuwsbrief
Deze lijkt het meest op de nieuwsbrief die we hiervoor hadden. Op elke zaterdag krijg je het spannendste en belangrijkste nieuws van afgelopen week in je mailbox. Bijvoorbeeld artikelen, radio-items, nieuwe albumreleases en video's.

Lijkt het je wat om één van deze nieuwsbrieven te ontvangen? Via deze link kun je je aanmelden voor één (of meerdere) van onze splinternieuwe nieuwsbrieven. Stond je al in ons systeem? Dan ontvang je automatisch de zaterdageditie. Wil je je afmelden, een ander mailadres doorgeven of een pauze inlassen? Dat kun je hier doen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12