3voor12 Tilburg

Paaspop 2017: SOA's blijken ook door de lucht te kunnen bij Rectum Raiders

De antibiotica ver voorbij

Wie na het zien van een in spandex gehulde butt boy met plaktape op z’n tepels nog niet gillend uit de Loco Royale is weggerend, staat (kort samengevat) een halfuur lang te kijken hoe vijf halfnaakte Nijmegenaren zonder glijmiddel hun instrumenten chlamydia bezorgen. Als we tenminste niet rondvliegende komkommers aan het ontwijken zijn of een golden shower krijgen uit de spuitende bierfust van bassist ‘Bassraper’ Jacco. Rectum Raiders heeft tenenkrullende wansmaak tot kunst verheven en dat is nou net waarom de Loco Royale, het Armageddon van de wansmaak, er wel pap van lust.

"GAAN JULLIE WEL EENS NAAR DE BAKKER?", spuugt Daniël ‘Mister Rectum’ in zijn microfoon. Als een flipperkast die last heeft van een epilepsieaanval gaat hij tekeer op zijn gitaar, al kermend over croissantjes met piemelbrie (wij kunnen nooit meer normaal een croissant eten) terwijl een halfnaakte jongen met een paardenmasker de bandleden met komkommers molesteert. Laat dit zien aan het Animal Liberation Front en die mensen vallen flauw.

Op Paaspop zien we heel wat vreemde acts voorbijkomen, maar bij het zien van sommige taferelen van de Rectum Raiders dienen we onszelf zo nu en dan stevig in de arm te knijpen, ook al is het de derde show van deze fijne ransapen op rij bij Paaspop (we willen niet weten wat ze met de wisselbeker gaan doen).

Wat overblijft is totaal ontdaan toekijken naar zo veel hartverscheurend slechte dansmuziek en ondeugend homoseksueel hedonisme met liedjes die net wat langer zijn dan de snikkel van de over het podium huppelde onderbroekjongen. Maar ach, fuck de haters. Heel de Loco Royale is stuk geherpest.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12