Kom langs bij de 3voor12-sessies op Motel Mozaïque

Gratis mini-optredens in de kerk van o.a. The Lemon Twigs, Kim Janssen en Weyes Blood

3voor12 is dit weekend weer op Motel Mozaïque in Rotterdam. We doen verslag, maar nemen ook weer een paar intieme sessies op in de Arminius Kerk (Museumpark 3 in Rotterdam). Wip vrijdag en zaterdag langs, de entree is gratis en de muziek heerlijk.

VRIJDAG:
13:00 Dayme Arocéna: ze is de nieuwe stem van Cuba, met een krachtig geluid en razend spannende jazzcomposities.

14:00 Kim Janssen: de Utrechtse folkie bracht afgelopen weekend een magistrale, rijkgeorkestreerde plaat uit met hulp van Sigur Rós- en Sufjan Stevens-vrienden.

15:00 Pitou: meerstemmige fluisterfolk van de Amsterdamse zangeres, die al hoge ogen gooide op de Popronde.

16:00 Ala.Ni: Tijdens Eurosonic blies ze ons omver in de 3FM studio, en dus hebben we de Parijse croonster gewoon weer uitgenodigd.

ZATERDAG:
12.00 Lisa Hannigan: de Ierse folkie lanceerde haar carrière in de band van Damien Rice, maar is nu al even solo ook een grote naam in diezelfde hoek.

13:00 Novo Amor: met zijn emotionele kopstem masseert deze Britse troubadour heel lekker je traanklieren. 

14:00 The Lemon Twigs (akoestisch): twee onnavolgbare psych-tieners die in de leer gingen bij het even onnavolgbare Foxygen.

15:00 Isaac Gracie: moest je al een traantje wegpinken bij Novo Amor, grote kans dat je het al helemaal niet droog houdt bij Isaac, die al even romantische folkliedjes maakt.

16:00 Weyes Blood: ze droeg bij aan Ariel Pinks Haunted Graffiti en maakt zelf eigenzinnige seventies-folk, voor liefhebbers van Julia Holter.

Meer namen volgen voor de 3voor12-sessies op Motel Mozaïque.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12