3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Jett Rebel: Red Dress & Rock 'N Roll

Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel, mag dit jaar de mainstage op Paaspop inluiden. Het is het tweede jaar op een rij dat de muzikale duizendpoot op het festival staat. Hij verschijnt vandaag in een rode jurk op het podium, zoals hij wel vaker in vrouwenkleding verschijnt bij zijn optredens.

Jett lijkt zich helemaal gevonden te hebben in zijn nieuwste EP Yeah Yeah Yeah No, slechts enkele tracks die hij speelt zijn afkomstig van zijn eerdere albums. Zijn vaste bandleden, Xander Vrienten en Kees Schaper, zijn er niet bij vandaag. Na het spelen van zijn single Cruel van zijn album Truck komt de boel een beetje los en kan het feest beginnen. Megahit Tonight van zijn debuutalbum Venus & Mars (2014) komt ook aan bod, de echte rebelfans zingen en springen lekker mee.

Geen nummer van Jett klinkt ooit hetzelfde, ook vandaag niet. Zijn uitvoerige gitaarwerk zorgt ervoor dat het echt genieten geblazen is. Niet helemaal passend binnen de show speelt Jett ook een slow nummer, maar hij houdt het bij één. Vlak daarna pakt hij even zijn interactie met het publiek, iets wat in de show niet veel gebeurd. Jett loopt meermaals over het podium om het publiek op te zwepen, maar echte interactie met het publiek is er niet. Hij vraagt wel of hij een nieuw nummer mag spelen en dat doet hij dan ook zeker, veel gitaar zoals we de hele show al zien. Komt er binnenkort een nieuw album?

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12