3voor12 Radio maandag 8 april 2019

Tips voor Roadburn Festival, Beirut in Tivoli en het Niet Te Missen Uur

Het festivalseizoen is langzaamaan weer van start aan het gaan, aankomende donderdag begint in 013 in Tilburg het kleine, intieme festival met een gitzwarte, donkere ondertoon: Roadburn. Fans van heavy music met rafelrandjes, als avant-garde metal, psychedelische rock en doom opgelet, want 3voor12’s eigen Timo Pisart maakt je wegwijs in het festival en laat weten welke acts je gezien moet hebben. 

In de Ronda in Tivoli klinkt vanavond het melancholieke, wereldse, indierock-geluid van Beirut. Menno Visser is erbij en deelt zijn ervaring over het herkenbare geluid van Balkanblazers en mariachitrompetten gecombineerd met het stemgeluid van frontman Zach Condon. 

En uiteraard krijg je ook je wekelijkse portie nieuwe muziek in het Niet Te Missen Uur. Met daarin een mooie nieuwe ballad van The National, langverwacht nieuw materiaal van Hot Chip en een verassende combi tussen Khalid en John Mayer.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12