3voor12 Rotterdam

Certain Animals tekent bij Radar Agency en releaset op Rotterdamse daken de singles van Down The Rabbit Hole

'Meerstemmige en melodieuze rock, met een psychedelisch rafelrandje' - Releaseparty van de nieuwe LP Down The Rabbit Hole op Zwarte Cross. Single releases op het dak van De Doelen, Nieuwe Luxor en de Rotterdamse Schouwburg)

Certain Animals gaat lekker! De band heeft al een enorme lijst met shows voor 2018 staan. Inmiddels is bekend dat ze vanaf nu te boeken zijn bij Radar Agency. Een van de grootste boekers van Nederland waar je ook Death Alley, DeWolff, Eut, Millionaire, Dool en Los Paja Brava kan boeken.

Voor Certain Animals de nieuwe  LP Down The Rabbit Hole op 12 '' gaat releasen op Zwarte Cross, gaat de band de hoogte in. Om de nieuwe singles aan een select clubje mensen te laten horen. Op het dak van De Doelen, Nieuwe Luxor en Theater Rotterdam locatie Schouwburg Rotterdam. Zie de data hier onder.

'Certain Animals brengt met haar nieuwe EP Down The Rabbit Hole meerstemmige en melodieuze rock, met een psychedelisch rafelrandje. De band componeerde, produceerde en mixte de muziek eigenhandig in haar zelfgebouwde studio in de Rotterdamse havens bij de Fruitvis. Op 'Down The Rabbit Hole' smelt Certain Animals het gitaargeweld van de jaren '70 samen met de psychedelica van de jaren '60 en hijst dit alles in een eigentijds jasje.'

Certain Animals heeft flinke stappen gezet in een jaar tijd. Vorig jaar heeft de band de Popronde plat gespeeld. In september 2017 heeft de band in een uitverkochte V11 de single Image / Midnight Shaker gereleased. Compleet met clip vol bekende Nederlanders zoals Martin van Waardenberg, Gerard Cox, Joke Bruijs en DWDD tafeldame Fidan Ekiz. Hugo Borst noemt de het nummer aan het einde van de clip een 'typhus goed nummer'. Zie de clip hiernaast. 

Data:

- 20 april: dak van De Doelen, Rotterdam (single release). 

- 25 mei: dak van Nieuwe Luxor theater, Rotterdam (single release)

- 29 juni: dak van Theater Rotterdam (single release)

- 13 juli: Zwarte Cross, Lichtenvoorde (12" vinyl release)

Website Certain Animals

Facebook Certain Animals

Twitter Certain Animals

Instagram Certain Animals

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12