3voor12 Rotterdam

Tijdschema gratis Baroeg Open Air 2018 online met De Likt, Rose Tattoo, The Dead Cult, Die Nakse Bananen en meer!

Zaterdag 15 september in het Zuiderpark in Rotterdam

Het tijdschema voor het gratis festival Baroeg Open Air op zaterdag 15 september is bekend. Het heeft er nog even om gespannen of het festival dit jaar door kon gaan. Gelukkig hebben de bezoekers van Baroeg Open Air samen 15.000 euro opgehaald. Ruim voor de deadline.

Meer informatie over Baroeg Open Air en de bands lees je op de site van Baroeg Open Air

 Hier kan je je alvast inluisteren in de officiële spotify playlist van Baroeg Open Air

Audio maakt drum'n bass, alternative Metal band met Tool achtige prog invloeden 10 Years (die hadden beter vorig jaar op het tienjarige jubileum kunnen komen) en de stonerrockers van Glowsun. Plus de allereerste show van punk/hardcore/industrial/blackmetal/drum'nbass/crossoverproject †HE D∑ÅD CVL† (Ofwel The Dead Cult) met Thrasher van PRSPCT, Sjarm (Video Store), Lemmy (onder andere Gewoon Fucking Raggen en Sick of Stupidity) en Limewax.

Voor de mainstage is de Australische rock'n'roll band Rose Tattoo. Voor de Electronic Stage is Covenant de headliner.  Deef de Kanarie kan straks als presentator van Baroeg Open Air z'n eigen band Die Nakse Bananen(oa bekend van Bier & Punk) aankondigen. Verder zijn God Dethroned, KRTM, Helm Op, Knarsetand en Metal Battle winnaar Despicable Heroes aangekondigd.

Eerder waren al De Likt, Fleddy Melcully en Heidevolk bevestigd voor zaterdag 15 september in het zuiderpark in Rotterdam. Alle drie bands zingen in het Nederlands. Heidevolk gedeeltelijk. 

Baroeg Open Air heeft genoeg geld opgehaald uit de crowdfunding om door te gaan, zie: Baroeg Open Air 2018 gaat door dankzij crowdfunding.

Het gratis festival  wil op het festival  de muziek laten zien die je kan vinden in poppodium Baroeg aan de spinozaweg in Rotterdam Lombardijen. Een breed scala aan harde, alternatieve en elektronische muziek. Met een hoofdpodium, talent stage dat later een electronic stage word en sinds vorig jaar plee sessies.

Je kan nog steeds je steentje bijdragen aan het festival. Het bedrag komt ten goede aan Baroeg Open Air. Zie: Baroeg Open Air doneer

Meer over de Baroeg Open Air 2018 line-up vind je HIER 

Facebook event 

 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12