3voor12 Breda

Deelnemers vierde editie Breda's Most Wanted bekend

Bottlecap Accident, Piece of Eden, Summersile en After Rehearsal

De organisatie van Breda’s Most Wanted maakte deze week de deelnemers voor 2019-2020 bekend:  Bottlecap Accident, Summersile, Piece of Eden en After Rehearsal gaan samen met professionals aan de slag in een op maat gemaakt coaching traject. Zij werden geselecteerd uit tientallen aanmeldingen op basis van kwaliteit en motivatie. De vier bands worden komend jaar gecoacht en begeleid door professionals en krijgen tools aangereikt die nodig zijn voor het ontwikkelen van meerdere aspecten van musiceren. Ze werken aan de ontwikkeling van muzikaliteit, creativiteit, techniek, compositie, arrangeren, collectief denken, samenwerking, commercieel, zakelijk, imagebuilding, performance, stilistisch en andere noodzakelijke skills.

Breda Barst Future Stage
Deze bands krijgen daarnaast een podium op de Future Stage tijdens Breda Barst en spelen ze tijdens de eindshow in de Jupiler zaal van Mezz. After Rehearsal is ontstaan uit de jamsessie na de repetities. Met veel passie en muziek spelen ze moderne en classic rocksongs. De rockband Piece of Eden mixt verschillende stijlen in een krachtige punkrock met stevige riffs en zweverig gitaarspel. Summersile maakt een mix van alternatieve rock en 90’s. Met catchy vocal lines, creatieve bass rifs, ruige gitaarpartijen en een pompende drum creëren de heren een eigen stijl. Bottlecap Accident brengt een mix van metal, pop, emo en punk. Scheurende gitaren, harde drums en geschreeuw worden afgewisseld met zachte, lieve nummers met diepe teksten.

Breda’s Most Wanted is een samenwerking tussen Nieuwe Veste, Mezz, POB en Sound Dog en is in het leven geroepen om het popklimaat in Breda te verbeteren. De keten van beginner tot professional wordt op deze manier versterkt. Met Breda’s Most Wanted is er een platform voor muziektalent uit de stad en behoort doorbreken tot de mogelijkheden. Eerder volgden bands als At First, MacSwordfish, Silence, Anne Nederhoed, Delusionals, Spirit Box en Terra Down het Breda’s Most Wanted traject. Meer info op Breda's Most Wanted.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12