3voor12 Gelderland

3voor12 Lokaal Draait met Waltzburg, EgoTwister en The Critimind

Selectie door Lokaalafdelingen van 3voor12

In de Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait kiezen de redacties van 3voor12 Lokaal elk drie nummers. Voor deze editie heeft de redactie van 3voor12 Gelderland gekozen voor:

EgoTwister met 'Those days on Lilystreet
Terug naar de jeugd met EgoTwister! De melodieuze hardrockband uit Kerkdriel haalt herinneringen op aan hun jeugd in hun nieuwe single: een mooie, bizarre, gave, soms moeilijke maar uiterst memorabele tijd. Die dagen op de Leliestraat! De band begon in 2014 en vele optredens later zijn de bandleden op dit moment hard bezig met een nieuwe ep.

Waltzburg met 'Inbetween'
Single ‘Inbetween’ van de Nijmeegse indieband Waltzburg is de voorloper van hun nieuwe ep Let’s All Pretend die 26 maart uitkomt. 'Inbetween’ gaat over het gevoel second best te zijn, je een fraudeur voelen in het leven. De video speelt in op het gevoel van heimwee naar shows in volgepakte zalen, en laat pijnlijk zien hoe ver weg dit op het moment is. Let’s All Pretend is de opvolger van debuutalbum Cut The Wire, waar ook single ‘Gotor’ op stond. Die single werd de meest aangevraagde tijdens 3FM Serious Request 2019.

The Critimind met 'Make My Day'
Achter The Critimind gaat de Arnhemer Geurt Gimbergh schuil. Hij is sinds 2013 bezig met het produceren van EDM. De zelfgeproduceerde en zelfgeschreven single 'Make My Day' kwam afgelopen vrijdag uit en gaat meer richting house/dance.

Volg ook de tag van #3voor12LokaalDraait onder het artikel om meer over de gekozen nummers van andere redacties van 3voor12 Lokaal te lezen. 

Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12