steun 3voor12
3voor12 Noord-Holland

5 tips voor popronde Hoorn

zondag 28 oktober

Op zondag 28 oktober strijkt Nederlands grootste gratis reizende muziekfestival weer neer in Hoorn. Vooral de genres pop, indie en hiphop zijn dit jaar groot vertegenwoordigd maar eigenlijk is er voor ieder wat wils, van blues tot elektronica. Om het samenstellen van je route door de stad wat makkelijker te maken zijn dit de 5 tips van 3voor12 Noord Holland:

15.15 Swaf: MORADO
Begin de popronde in Swaf Café en laat je opwarmen door de psychedelische popmuziek van MORADO. Met catchy refreintjes, meeslepende melodieën, zweverige vintage sounds en bombastische uitspattingen weet de band je mee te nemen op een reis door hun dansbare universum.

18.00 Swaf: Kita Menari 
Zin om te dansen? Kita Minari zijn 5 gasten uit Amsterdam die energieke indiepop met een jaren ’80 randje maken. Hun naam betekend dan ook ‘Wij dansen’ en dat hebben ze het afgelopen jaar al in veel zalen gedaan. Onder andere tijdens Indie in Town en ES’18. 

18.30 Uptown Records: Samora 
Even bijkomen na het dansen bij Kita Minari kan vervolgens bij Uptown Records waar dé nieuwste reggae sensatie, Samora, optreed. Een zangeres met een energieke en frisse uitstraling die al vele harten heeft gestolen in de muziekwereld. En ook nog eens toegankelijk voor een breed publiek aangezien haar sound bestaat uit moderne soul, funk en pop. 

19.15 Swaf: Jibber, jabber & the jams 
Als de avond valt is het tijd voor wat hardere muziek. Alleen hun naam is al reden genoeg om dit optreden te gaan checken. Begonnen met échte garagepop in de schuur van de ouders van een van de bandleden zijn ze nu klaar om de popronde hun eigen mix van rock 'n roll en punk- en surfrock te laten horen. 

20.30 Swaf: VENHILL
Na het vorige optreden kan je in Café Swaf even bijkomen met een biertje om vervolgens uit je dak te gaan met VENHILL. Raggende punk-beats, vuige grunge-riffs, de songs van VENHILL worden keihard alle kanten op geschopt.

Kijk hier voor het complete programma van de popronde in Hoorn 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Noord-Holland