steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Nieuwe namen International Music Meeting Festival

o.a. Wende en Amsterdam Klezmerband & Söndörgö

International Music Meeting Festival voegde deze week nieuwe namen toe aan de line-up: Wende, Seun Kuti & Egypt 80 met Soweto Kinch, de Amsterdam Klezmerband met de Hongaarse band Söndörgo, de Afrikaanse band The Brother Moves en Room Full of Teeth uit de Verenigde Staten. 

Wende
Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends, verhalen op het snijvlak van wie en waarom, is deze singer/songwriter, theatermaakster en chansonnière een mooie aanvulling op het programma.

Seun Kuti
De Nigeriaanse Seun Kuti treedt op met Egypt 80, de band van zijn vader. Te gast is de Britse getalenteerde saxofonist Soweto Kinch die bekend staat om zijn combinatie van jazz en hiphop en hoog scoort op het lijstje van muzikale lefgozers.

Amsterdam Klezmerband & Söndörgö
De Amsterdam Klezmerband past mooi tussen het gevarieerde aanbod met hun klezmer, Balkan, ska, jazz, zigeuner en hiphopmuziek. Omdat het internationale festival graag nóg een stapje verder gaat, zal de van oorsprong Amsterdamse band samenspelen met de Hongaarse formatie Söndörgö; energieke Balkanmuziek op akoestische snaarinstrumenten uit de zogenaamde tamburitza-familie.

Music Meeting
Het internationale muziekfestival Music Meeting is in Park Brakkenstein in Nijmegen op 19, 20 en 21 mei. Kaartjes zijn te verkrijgen via musicmeeting.nl/tickets.

De volgende namen zijn tot nu toe bevestigd: Wende, Becca Stevens, Amsterdam Klezmerband & Söndörgö, Seun Kuti & Egypt + Soweto Kinch, Donny McCaslin Group, Derek Brown, The Brother Moves On, Flat Earth Society & David Bovée “Boggamasta”, House of Waters, Antonio Castringnanò, Quartabê, La Mambanegra, Santiago Vazquez, Sysmo, Saz' Iso, Sahad & The Nataal Patchwork.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland